AFEKT
AboutSolutionsProductsClientsPartnersPressContact
E-mail AFEKT Slovenian Version Copyright
.

 

 

Solutions

Svetovanje
Svetujemo Vam pri odločitvah v zvezi s predstavitvijo na spletu in postavitvi celotne spletne prisotnosti ter izbiri izvajalcev.

Izdelava Spletnih Predstavitev
Za vas izdelamo celovite spletne predstavitve po najnovejših trendih in z popolnimi Business 2 Customer solucijami.

Promocija Spletnih Predstavitev
Vašo spletno predstavitev optimiziramo za vpis v vse glavne slovenske, regionalne in svetovne iskalnike, kamor jo tudi vpišemo. Poleg tega izvajamo še dodatne promocijske storitve, vključno z gverilskim marketingom.

Priprava in Vodenje Spletnih Oglaševalskih Akcij
Za vas pripravimo vse od grafičnega materiala, do pogajanj z agencijami in oglasnimi mrežami. Realizacijo akcije konstantno spremljamo in ocenjujemo učinek.

Vzdrževanje Spletnih Predstavitev
Vašo spletno predstavitev redno obnavljamo in dopolnjujemo z novimi vsebinami. Strani priredimo tudi tako, da jih z lahkoto in praktično brez računalniškega predznanja lahko dopolnjuje kdorkoli v Vaši organizaciji. Razvoj strani tudi konstantno spremljamo in preučujemo poglobljene statistike.

Tehnične Rešitve
Postavitev spletnih predstavitev realiziramo tudi iz tehničnega vidika, kjer uredimo postavitev na strežnikih AFEKT.NET ter poskrbimo za nastavitev e-mail naslovov in domen. Prav tako pripravimo in svetujemo pri integraciji spletnih predstavitev z vašo obstoječo informacijsko tehnologijo.

 

 

T: 01 430 52 01
F: 01 430 52 05